5 موردی که در موقع استفاده کودکان از تلویزیون باید رعایت شود
بالا رفتن کودکان از مبل و صندلی، آویزان شدن از میز تلویزیون و تمایل به فرو بردن انگشت بر روی صفحه آن از کارهاییست که معمولا همه ما در بچگی آنرا انجام داده و یا حداقل تمایل به انجام آن داشته ایم چرا که به دلیل جذابیت تلویزیون و رنگین بودن آن توجه بچه ها را بیش از بیش به خود جلب کرده تا جایی که بسیاری از کودکان حتی از نظر بینایی نیز دچار مشکل شده و باید محدودیتهای شدیدی برای تلویزیون دیدن آنها در نظر گرفته شود.
نه تنها مشاهده تلویزیون می تواند برای این کودکان مشکل ساز شود بلکه بالا رفتن از میز تلویزیون و احتمال برخورد با زوایای تیز از دیگر مشکلاتی است که ممکن است کودکان با آن برخورد کنند بخصوص کودکانی که تازه شروع به راه رفتن و بلند شدن کرده اند. به همین منظور رعایت یکسری از نکات خالی از لطف نبوده و می تواند ضامن سلامتی کودکان باشد:
تلویزیون و کودکان
- اگر از تلویزیون های LCD استفاده می کنید حتما تلویزیون را به دیوار فیکس کنید.
- اگر تلویزیون شما قدیمی است حتما از میزهای پایه کوتاهی استفاده کنید که توانایی تحمل وزن آنرا داشته باشد.
- تمامی میزها و زوایای تیز را حتما با محافظ گوشه شفاف بپوشانید تا هم ظاهر خانه خیلی دچار تغییر نشود وهم چنانچه کودک حین بازی با این زوایا برخورد کرد ایمن باشد و مشکلی برای وی ایجاد نشود.
- حتما توجه داشته باشید که مدت زمان نگاه کردن کودک شما به تلویزیون بطور مستمر بیش از بیست دقیقه نباشد.
- در کابینت های پایین میز تلویزیون از قفل کابینت کودک استفاده کنید تا در های به راحتی باز نشوند .
- هرگز سعی نکنید از تلویزیون بعنوان عاملی برای ساکت کردن کودک خود استفاده کنید چرا که این موضوع باعث کاهش تمرکز وی شده و در نهایت ممکن است در سنین بالاتر و زمانی که نیاز داریم بسیاری از برنامه های آموزشی را از طریق بصری به وی آموزش دهیم دیگر حاضر به نگاه کردن تلویزیون نباشد.